ITINERARI 4t ESO VISUAL I PLÀSTICA CONFINAMENT 3a AVALUACIÓ
PER RECUPERAR LA MATÈRIA,TOTS HEU D'ENTREGAR LES TRES ACTIVITATS PROPOSADES. DATA MÀXIMA D'ENTREGA 30 DE MAIG.

Cada dues setmanes es realitzarà un exercici, projecte o treball manual, per comprovar que ha estat realitzat per vosaltr@s.
Haureu de fer una foto escrivint el vostre nom i cognom al voltant de l’original per comprovar que l’heu realitzat vosaltres, adjunteu fotografia al correu. El grau de complexitat el poseu vosaltr@s.
L’envieu a dcasanas@xtec.cat i a l’assumpte especifiquem PERSPECTIVA CÒNICA Nom i Cognom, AUTORETRAT CREATIU Nom i Cognom i RECICLAR I CREAR Nom i Cognom…, i així successivament.
Data d’entrega en finalitzar la segona setmana: exemple 1a proposta, màxim fins al 26 d’abril (diumenge), 2 proposta màxim fins al 10 de maig (diumenge)
Cada dos dilluns comprovaré que les tasques han estat realitzades
Per accedir als recursos hi ha múltiples vies:
- Els tres documents amb el títol de cada projecte que rebreu al vostre correu
- Podeu entrar a la meva pàgina web COM ESTUDIANTS Busqueu Schoology entreu a la pestanya Sing up com estudiants, introduïu el codi d’accés 75TD4-CBTHD , curs PLÀSTICA 4rt, us demanarà omplir unes dades i ja teniu accés a totes les carpetes.
- podeu buscar exemples a les xarxes, el que més gràcia, ús faci, el realitzeu.
- L’aplicació Pinterest també aporta molta informació al respecte amb les etiquetes: “perspectiva cónica”, “autoretrato creativo” o “reciclar y crear” on trobareu multitud de recursos.
Qualsevol suggerència no té validesa si vols seguir amb el teu treball personal.
Molts ànims i endavant! Qualsevol dubte o proposta dcasanas@xtec.cat o per wattsap 665697544