Més música a l'IES Can Puig

Premis Sant Jordi

Resum audiovisual (realitzat per Biel Solsona de 1r de Batxillerat) de la festa de lliurament dels Premis Sant Jordi a l'IES Can Puig de Ribes (30 d'abril de 2010) presentada pels alumnes de 2n de Batxillerat i amb la participació del Grup de Grallers, dels alumnes de l'optativa de Música de 4t d'ESO amb la performance de les cadires, de tots els alumnes de 2n d'ESO ballant la sardana Rotllana dolça, de la Irina Guillaumes cantant El far del Sud, dels alumnes de 4t d'ESO ballant el txa-txa-txà, del Grup de Batucada i de tota la comunitat educativa formant el número 25 al mig del pati per començar a celebrar el 25è aniversari de l'institut.

Grup de Música de Can Puig

El passat 18 d'abril es va presentar a Vilanova el 2n Simposi de Treballs de Recerca de Batxillerat. Hi van participar com a ponents 6 alumnes de 2n de Batxillerat de Can Puig, i el nostre Grup de Música va actuar en l'acte d'inauguració de la jornada davant de més de 300 alumnes de 1r de batxillerat de la comarca del Garraf. Van interpretar la cançó Living in a movie de Francesc Arau (alumne de 2n de Batx) i el clàssic de jazz All of me. Aquí teniu els vídeos:

Grup de Batucada

En el marc de l'Associació Esportiva, el curs 2007/2008 es va engegar aquest grup que assaja els dijous de 13 a 14h. El dirigeix Santi Bertrán, professor de percussió de Ribes. Ja han sortit a actuar en diverses ocasions. Si t'hi vols apuntar, clica a la columna de l'esquerra d'aquesta web allà on diu Associació Esportiva.

Aquí teniu els videos de les darreres actuacions del Grup de Batucada de Can Puig:

Aquí teniu un video de la trobada de grups de batucada que es va celebrar a l'IES Can Puig el dia 10 de juny de 2009 amb la participació del Grup de Batucada de Can Puig i els IES d'Alella (Maresme) i Alexandre Galí (Roquetes)

Grup de guitarres

El curs 2008-2009 van oferir un crèdit variable de guitarra que va tenir molt d'èxit. Enguany, en el marc de l'Associació Esportiva hem engegat dos grups de guitarra: un dirigit per Marc Galindo i l'altre per Francesc Arau.

Grup de gralles

El curs 2009-2010 hem engegat un grup de gralles sota la direcció de Joan Cuscó.

Conte de Santa Cecília

Aquí teniu un video del conte musical de Santa Cecília 2009

Audicions a l'ESO curs 2009-2010

Xavier Lozano

Xavier Lozano, conegut divulgador musical pel seu paper d'Atrapasons al programa del Canal 33, va fer un concert a la Nau del Ger de Sant Pere de Ribes (12 de novembre de 2009) per als alumnes de 1r i 3r d'ESO.

Gauri Guha

La cantant indú GAURI GUHA va visitar l'IES Can Puig el 5 de febrer de 2010. Va cantar ragues i cançons índies i ens va explicar com és l'anomenada música clàssica espiritual índia. Un plaer pels sentits que van gaudir alumnes de 2n i 4t d'ESO.

Peter Krivda

El violoncel·lista i violagambista Peter Krivda va actuar el 18 de març per als alumnes de 1r i 3r d'ESO.

The Fabulous Marauders

El grup de rock The Fabulous Marauders va oferir un concert el dia 12 de maig als alumnes de 1r i 3r d'ESO.

EAP (Hip-Hop a Ribes)

El grup de rap EAP de Ribes va oferir un concert als alumnes de 2n i 4t d'ESO.

ZERO ABSOLUT: Rock

El dia 17 de gener de 2009 es va presentar a Ribes el grup SOTA ZERO. Sempre hi ha hagut alumnes de l'institut que han format part d'algun grup de rock (recordeu el grup Mar Negro?) Però en aquest cas els quatre membres són alumnes en actiu de Can Puig: la Gemma (batxillerat), la Irina i el Biel (4t d'ESO) i en Ferran (2n d'ESO). Aquí teniu les fotos de la presentació:

Al 2010 han tornat a tocar al festival Ribes Rock, però han canviat de nom: ara es diuen ZERO ABSOLUT i han incorporat la Carla (3r d'ESO):

A més a més, han estat els encarregats d'estrenar el buc d'assaig que hi ha al nou Espai Jove de l'Ajuntament de Ribes:

TUKAN KOMON

Tukan Komon és un grup de batucada creat a Ribes l'any 2009. La major part dels seus membres són alumnes de l'IES Can Puig i per això us el posem aquí. Podeu veure el seu debut obrint la rua de Carnaval a Ribes:

I l'actuació al GER del 25 de setembre de 2010: