GRUP 1: LIZ, ADRIÁN R., ABRIL, YERAY IGERARD

-

ACTIVITAT: COMPRENSIÓ LECTORA QUOTIDIANA

-

Heu d'accedir al següent document PDF (lectura_conprensiva_alternativa_via_quotidiana_.pdf) i realitzar les fitxes nº 23, 24, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 i 33.

-

Data límit d'entrega: 22 de maig.

-

GRUP 2: MARÍA, MOHAMED, LAURA, POL, GEMMA I LLUÍS.

-

ACTIVITAT 1: FORMAR PARAULES

-

PAS 1: Accedir al següent link (http://www.edu365.cat/infantil/llegir/llegir/portada.html) i realitzar les activitats interactives “LLETRA PER LLETRA”. Aquestes activitats serviran per practicar per fer el PAS 2. No cal fer-les totes. Aquestes activitat es faran en llengua catalana.

-

PAS 2: Fer les activitats del document WORD següent: actividad_para_formar_palabras_2.docx Aquestes activitats es faran en llengua castellana.

-

No posaré data límit d'entrega. Quan acabeu la feina m'haureu d'enviar el document Word fet per correu a la meva adreça (jordiaymerich1@hotmail.com).

-

ACTIVITAT 2: CAL·LIGRAFIA I VOCABULARI

-

CAL·LIGRAFIA: Accedint al següent enllaç (http://www.pekegifs.com/pekemundo/ejercicios_primaria/ejerciciosdecaligrafia.htm) tindreu accés a múltiples documents en PDF per practicar la cal·ligrafia en lletra de pal i lligada.

-

VOCABULARI: Accedint al següent enllaç (http://www.pekegifs.com/pekemundo/ejercicios_primaria/ejerciciosvocabulario.htm) tindreu accés a múltiples documents en PDF amb activitats per adquirir vocabulari en lletra de pal i lligada.

-

Deixo al vostre criteri per quin document començar i la quantitat que es faci, però m'agradaria que m'enviéssiu el material que van fent els vostres fills/es ja que m'agradaria saber què i quant van treballant.

-

En principi, els documents en PDF s'hauran d'imprimir per a poder-los fer. Aquells que no pugueu imprimir-los, feu-m'ho saber per a que us posi altres materials interactius.

-

A la dreta de la pantalla trobareu una columna amb passatemps, lectures diverses, utilitats i altres aprenentatges interessants. També teniu l'opció d'augmentar el nivell curricular de les tasques i canviar de matèria clicant l'opció ejercicios de primaria que trobareu just a sota de les fitxes.