Aquesta és una revisió antiga del document —-

Benvinguts

TREBALL DE RECERCA

Ja tots sabeu el vostre tutor de treball de recerca per aquest curs. Recordeu que el dimecres 25 de setembre teniu la primera reunió amb ell/a.

Si voleu una mica més d'informació podeu consultar alguns treballs que han obtingut el premi CIRIT. Des de l’any 1982, el Consell Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica (CIRIT) obre anualment convocatòria pública dels ”Premis CIRIT per fomentar l’esperit científic del jovent”. Els premis tenen l’objectiu de fomentar la creativitat científica i l’esperit de recerca de l'alumnat d’ensenyament secundari de Catalunya, per tal que s’animin a exercitar les qualitats que caracteritzen la recerca científica. També es premia l’esforç dels centres d’ensenyament secundari en el foment de la participació de les persones tutores i l'alumnat.

Es premien 70 treballs de recerca d’alumnes de secundària i de cicles formatius, i els premis consisteixen en 500 euros a cada treball. A més, també es premia 10 centres de secundària amb 2.000 euros, que s'hauran de destinar a l'adquisició de llibres i publicacions per a la biblioteca o per a l'equipament cientificodocent del centre.