ACTIVITATS COMUNITÀRIES POMA PERA CA


POMA PERA CA

ACTIVITATS 3R TRIMESTRE POMA PERA CA

HORARI DE CONTACTE: DILLUNS DE 11:45 a 13:15 i DIMECRES DE 12:30 a 14:00

ACTIVITAT 1_ ANEM DE MUSEUS! DATA D'ENTREGA EL 17 D'ABRIL Activitats anem de Museus
ACTIVITAT 2_ ESTEM DE SORT! DATA D'ENTREGA DILLUNS 27 D'ABRIL ACTIVITAT 2_ ESTEM DE SORT!

POMA PERA CA


POMA PERA CA

Bon dia companys i companyes de 3r IFE! En primer lloc dir-vos que us trobo molt a faltar i que tinc moltes ganes de veure-us el més aviat possible! En aquest recó us aniré pujant petites propostes d'activitats per fer en aquests dies de confinament.

POMA PERA CA ACTIVITAT 1 POMA CA La primera és una activitat de reflexió sobre la situació que estem vivint de confinament. POMA CA Us demano que em respongueu a les següents qüestions: POMA 1. Digues 5 coses que t’agraden del moment que estem vivint de confinament. 2. Dona 5 motius pels quals diries que NO t’agrada la situació de confinament. 3. Fes 5 propostes d’activitats que desitges fer tant bon punt ens deixin sortir de casa. POMA CA CA Les RESPOSTES me les podeu enviar per correu electrònic a cruscall@xtec.cat . Podeu escriure les respostes en el cos del missatge o gravar-vos en vídeo i enviar-me’l al mateix correu electrònic.

POMA PERA CA ACTIVITAT 2 POMA ca CA Us adjunto un arxiu d’àudio amb una cançó que m’està acompanyant en els moments de tristesa del confinament. És possible que ja la hagueu escoltat. Es tracta de l’Hallelujah 8D de Pentatonix. Per poder gaudir de l’experiència HEU D’ESCOLTAR LA CANÇÓ AMB CASCOS. I vosaltres? Escolteu música aquests dies? Serieu capaços de compartir amb la resta de la classe una cançó que us acompanyi en els moments de tristesa aquests dies? POMA CA POMA CA Envieu-me l'enllaç per correu electrònic i la compartirem a la Wiki! POMA CA POMA CA CARLA: CANÇÓ HALLELUJAH–> https://youtu.be/35rvL9TRc4c POMA CA LAIA: AVE MARIA en arameo (Elimina la migraña, la depresión y la ansiedad)–> https://www.youtube.com/watch?v=d4cZF4Yl9jU POMA CA AINA: TOT ANIRÀ BÉ de Joan Dausà–> https://youtu.be/xyx_LnEtVWw POMA CA POMA CA ACTIVITAT 2 (2a PART) POMA ca CA Ben segur que durant aquest confinament tenim certs moments d'eufòria, d'alegria, de força o d'esperança. Podeu compartir una cançó amb la resta del grup que pugui representar aquests moments? POMA ca CA SERGI: AGAFANT L'HORITZÓ de Txarango–> https://youtu.be/e2pEx7PAb30 POMA CA CARLA: OUT OF CONTROL de The Rolling Stones–> https://youtu.be/dBfbprawaFU POMA CA LAIA: BOIG PER TU de Sau–> https://youtu.be/QzNwIDpJjJU POMA CA AINA: ESCRIUREM de Miki Núñez–> https://youtu.be/NvNfZRto3Fw POMA CA POMA CA ENDAVANT!!!