Aquesta és una revisió antiga del document


ACTIVITATS TUTORIALS

IES-L

ORIENTACIÓ

Cicles formatius de grau mitjà CFGM

La formació professional capacita per a l'exercici qualificat de diverses professions i proporciona la formació necessària per: -adquirir la competència professional pròpia de cada títol -comprendre l'organització i les característiques del sector corresponent. La formació professional específica s'ordena en cicles formatius que atorguen la qualificació necessària per a executar les tasques pròpies de la professió.

La durada dels cicles formatius engloba les hores lectives de formació en un centre educatiu i les hores de la formació pràctica en centres de treball, entre 1.300 i 2.000 hores, la qual cosa suposa, en general, un o dos cursos acadèmics.

Accés Per accedir als cicles formatius de grau mitjà cal tenir el títol de graduat en educació secundària obligatòria o equivalent a efectes acadèmics.

També s'hi pot accedir si s'ha superat la prova d'accés corresponent. Per accedir als cicles formatius de grau mitjà mitjançant la prova d'accés cal, en l'any de realització de la prova, tenir com a mínim 17 anys

Guia informativa Cliqueu aquí

Batxillerat

SORTIDES