ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES

EXPOSICIONS

Tots sabem que l'espai d'aprenentatge no s'acaba a l'institut. En prou feines comença. I és fora dels límits de l'escola on podem trobar veritables joies amb un interès espectacular. Des del Departament de Plàstica us recomanem unes quantes activitats que s'estan duent a terme aquest dies no molt lluny de casa nostra:

NOUS PREMIS A LA CREACIÓ AUDIOVISUAL

EXPOSICIÓ DE TREBALLS DE PLÀSTICA 2010 A LA BIBLIOTECA DE RIBES

La Biblioteca Manuel de Pedrolo conjuntament amb l'IES Can Puig organitzen anualment una exp osició amb treballs dels alumnes de l’IES Can Puig elaborats a la matèria de Plàstica.

No us perdeu la d'aquest any!!!

PREMIS SANT JORDI A LA CREACIÓ ARTÍSTICA 2010

Èxit d'assistència a l'inaguraciò del 2009

ARQUITECTURA MODERNA

El dia 28 d'abril vam anar al CaixaForum Barcelona a veure l’exposició Richard ROGERS. De la casa a la ciutat La mostra presenta la trajectòria i l’evolució artística d’un dels arquitectes més rellevants del segle XX. Les obres es presenten en planols i fotografies, però sobretot, en maquetes d'un valor extraordinari. Ricchard Rogers

PompidouPavelló alemany a l'Esxposició internacional de 1929

També vam visitar el Pavelló alemany a l'Esxposició internacional de 1929 de l'arquitecte Mies Van Der Rohe Pavelló Mies

===== Visita a l'exposició JOAQUIM MIR

Joaquim Mir | antològica 1873-1940 |

Centre: CaixaForum Barcelona. Fundació ”la Caixa” Comissaris: Francesc Miralles, Nadia Hernández i Olga Sauquet

Del 4 de febrer al 26 d’abril de 2009

joaquim-mir.jpg

El dia 3 de febrer es va inaugurar a CaixaForum Barcelona l’exposició «Joaquim Mir. Antològica (1873-1940)» La mostra vol presentar la trajectòria i l’evolució artística d’un dels pintors més cèlebres de la pintura catalana del començament del segle XX a partir d’una vuitantena d’obres. Cal destacar que se’n presenten 12 d’inèdites i que gairebé la meitat no s’havien exposat mai abans a Barcelona. Obres de Barcelona, Mallorca, Tarragona, Vallès i Vilanova.

Joaquim Mir

Fotos de la sortida a l'exposició de Joaquim Mir

EXPRESSIÓ PLÀSTICA 2011

TREBALLS DELS ALUMNES DE L’INSTITUT CAN PUIG

La Biblioteca Manuel de Pedrolo conjuntament amb l’IES Can Puig es complau a convidar-vos a l’exposició

Del 20 de maig al 10 de juny de 2011 a la biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes. Inaguració: divendres 20 de maig a les 19.00h.

2n premis a la Creació Audiovisual "La nit més curta 2011"

Es convoquen per segon any consecutiu els premis «La nit més curta» de creació audiovisual. Us recordem que el primer premi està dotat amb 200€ i que l'any passat el va guanyar una alumna del nostre centre, Paula Sans.

Animeu-vos!

Els interessats mireu les bases del concurs:Bases del concurs

Departament de Visual i Plàstica Torna a inici