6na I 7na SETMANA TASCA 6:

AQUESTA SERÀ L´ÚLTIMA TASCA AVALUABLE tindreu 2 setmanes per fer-la. Aprofiteu el temps per fer aquesta última tasca i per acabar alguna tasca antiga que encara no heu entregat. Haureu de fer 2 feines: 1a feina: expliqueu amb les vostres paraules qué és el pensament crític? ho trobareu a la pàg. 216 del llibre de text. 2a feina: Llegiu pàg. 218 i 219 del llibre de text. EL TEXT ARGUMENTATIU i inventeu un article d´opinió assenyalant les parts que planteja el llibre.

NOTA: Qui No tingui el llibre i necessiti les fotos que ho digui!!! DATA D´ENTREGA: Divendres 29 de maig
5na SETMANA TASCA 5: Fer la comprensió lectora unitat 8 «Odio la platja» pàg. 212 i 213. Després de la pàg 214 i 215 fer els exercicis 1,2,3,4,5,6,7 i 9 (No s´ha de fer el 8 i 10) DATA D´ENTREGA: 16/5/20
3ra i 4ta SETMANA TASCA 4

DATA ENTREGA: 11/05/20 Poso 2 setmanes perquè encara teniu la tasca 2 per entregar. Per tant, màxim el dia 11/5/20 heu d´entregar tasca 2 i 4 Feu el següent dossier de repàs d'accentuació i apostrofació. Teniu dues setmanes per fer-lo.

http://www.iescanpuig.com/ewccp/lib/images/toolbar/linkextern.png

2ª SETMANA TASCA 3

DATA ENTREGA: 24/04/20

sant_jordi.docx—-

RECORDEU FER EL TREBALL DEL PETIT PRÍNCEP (TASCA 2)

DATA ENTREGA: 20-04-20

TASCA 1:

Lectura de les pàgines 192 i 193 (teniu foto per als que no disposeu del llibre, l’enviarem per correu).

La 192 llegiu-la a partir de ‘quina estructura té’. Per tant, no cal llegir la primera part que parla d’un diari escolar.

Teniu les explicacions a l’àudio que teniu al correu.

Intenteu buscar en la premsa electrònica titulars que us semblin impactants i explica si tenen les característiques que es descriuen al llibre, tenen el resum després del titular? Podeu veure la notícia completa? Anoteu-los en un document i poseu-hi la font (és a dir, a quin diari pertany)

Després caldrà fer un article amb un titular que indiqui que s’ha descobert la vacuna que curarà el ‘coronavirus’. Podeu buscar informació per confeccionar la notícia a Internet. L’article ha de contenir tots els punts explicats.

Escolteu l’àudio que us hem enviat per correu-e per donar suport a les sessions.

Consultes per correu-e o xat/Hangouts.

RECORDEU QUE EL XAT ÉS PER A DUBTES DE LA CLASSE. LLEGIU-VOS BÉ LES INSTRUCCIONS DE LA TASCA.

8-)

DATA ENTREGA: 11/05/20 Qui ho tingui abans ho pot deixar a la seva carpeta del Drive, avisar a la seva professora

TASCA 2: treball_petit_princep.docx

Els que l'hagueu acabat ja podeu treballar-lo amb la fitxa.