Benvinguts

1. TREBALL DE RECERCA

Ja tots sabeu el vostre tutor de treball de recerca per aquest curs. Recordeu que el dimecres 25 de setembre teniu la primera reunió amb ell/a.

Si voleu una mica més d'informació podeu consultar:
- Premi CIRIT 2006 ” Ones i antenes ” http://www10.gencat.net/dursi/generados/catala/recerca/recurs/doc/llibre_pj06_.pdf - LLibre resum dels treballs premiats 2006 http://www10.gencat.net/dursi/generados/catala/recerca/recurs/doc/llibre_resum_premis_cirit_2006.pdf - Pàgina del edu365 que ens explica en que consisteix i mostra alguns treballs
http://www.edu365.cat/batxillerat/comfer/recerca/index.htm - Pàgina de l' edu365 on trobareu informació pràctica per fer el treball http://www.edu365.cat/aulanet/comsoc/treballsrecerca/treballs_04_05/d_index.htm

Qué són els Premis CIRIT?

Des de l’any 1982, el Consell Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica (CIRIT) obre anualment convocatòria pública dels ”Premis CIRIT per fomentar l’esperit científic del jovent”. Els premis tenen l’objectiu de fomentar la creativitat científica i l’esperit de recerca de l'alumnat d’ensenyament secundari de Catalunya, per tal que s’animin a exercitar les qualitats que caracteritzen la recerca científica. També es premia l’esforç dels centres d’ensenyament secundari en el foment de la participació de les persones tutores i l'alumnat.

Es premien 70 treballs de recerca d’alumnes de secundària i de cicles formatius, i els premis consisteixen en 500 euros a cada treball. A més, també es premia 10 centres de secundària amb 2.000 euros, que s'hauran de destinar a l'adquisició de llibres i publicacions per a la biblioteca o per a l'equipament cientificodocent del centre.